dimarts, d’agost 01, 2006

Val Net vol menys pilotaris

La primera empresa privada dedicada a la promoció de la Pilota Valenciana, Val Net SL, ha anunciat mitjanaçant la web de Fredi (copropietari de l'empresa) que després d'aquesta primera temporada on han pogut comprovar els errors i mancances pròpies d'una empresa que acaba de començar i que, a la vegada, és pionera en aquesta tasca, almenys en la pilota a mà estrictament valenciana. Doncs després de tot açò han anunciat uns canvis que fonamentalment seràn la baixa d'alguns jugadors que actualment estàn a nòmina de l'empresa ValNet i també el trencament dels acords amb aquells trinquets que no han complit les espectatives. L'empresa de Fredi, Dani Ribera i Emilio Peris "el Zurdo" no ha aclarit encara quí seràn els jugadors i trinquets perjudicats per aquesta decisió que es justifica perquè "no rendeixen d'acord amb l'inversió que hem realitzat amb ells" segons l'empresari de Gandia, Emilio Peris.
La Pilota Valenciana sempre ha sofert un problema que sembla ser un cancer que desde cap nivell (ni el federatiu ni el privat) saben solucionar, la manca d'una extensa llista de jugadors professionals capaços d'omplir els cartells de tots els trinquets valencians sense exprimir-los físicament amb la sobrecarrega de partides setmanals. Amb l'aparició de la nova empresa, s'anuncià que els jugadors contractats (pràcticament el 100% dels pilotaris professionals de l'Escala i Corda) mai jugarien més de dues partides a la setmana per poder així normalitzar en certa manera els plans de treball dels pilotaris. Doncs aquesta promesa, després de tot aquest temps, no s'ha acomplit i els aficionats hem comprovat com jugadors com Dani, Miguel, Grau, Victor o Sarasol II han estat els noms que majoritariament omplient els cartells de ValNet.
Amb el recent anunci de l'empresa que regeix principalment els destins del nostre esport, el problema que avanç he enunciat s'agreujarà notablement encara que Peris s'afanya a dir que "el pilotari que cause baixa de l'empresa continuarà jugant". Però tampoc s'ha oblidat d'apuntar que ValNet deu d'"explotar millor els seus recursos humans per a ser més efectius". El que queda ben clar és que ValNet no es desfarà de cap ni una de les primeres figures amb les que compta i que és marca com a objectiu un de ben diferent a aquella promesa del més de novembre de l'any passat de normalitzar el numero de partides per a les figures. No sé com es podria fer per a qué la nòmina de primeres figures no es trobara tan sobreexplotada, potser amb una solució com dividir per categories i nivells als professionals. Però el que ben clar tinc és que deurà ser una solució consensuada entre totes les parts: l'afició, els pilotaris, l'empresa i la federació.

2 Comments:

At 7:56 p. m., Blogger Tagarinet said...

Voldria equivocar-me, doncs l'última decisió la té Val Net, però la meua percepció és que cauran els veterans que van per sobre dels 37 anys. Oñate, Voro, Cervera, Pigat III, Sarasol II, Mezquita, Grau, etc. seran els primers, encara que potser no seran els únics.

 
At 8:06 p. m., Blogger Cagandanes said...

Home... jo crec que a Sarasol II, Mezquita i Grau els aguantaran. Ho sabrem a Setembre

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home