diumenge, de juliol 02, 2006

Aparheith pilotari

Hui ha succeït el que ja des de fa temps es ve denunciant per part del món de la Pilota i d'altres espectres de la societat valenciana, la televisió pública ignora i desprècia tot allò que tinga una relació directa amb el nostre sentiment com a poble valencià. Com deia, hui la televisió que ens toca patir s'ha passat "entre-cames" l'espai que tradicionalment el nostre esport ocupa els diumenges després de dinar. La Pilota Valenciana es troba en una situació defenestrada en els continguts d'esta vergonyosa televisió que (encara que no ve al cas) cal recordar està manipulada políticament i que no acompleix els seus objectius fundacionals (establits estatutariament). Quina tristor vore com la dreta governant enganya descaradament a tots els valencians i concretament als seguidors de la Pilota, donant-li poltrona a un referent però ignorant-la al mitjà de comunicació de masses que és el lloc que li falta conquerir vertaderament al nostre precari esport.

No és la primera vegada que la Pilota desapareix de les pantalles sense anunci previ, o que varia arbitrariament d'horari dins de la graella de la televisió pública. Hui la Regata de Rita ha estat la culpable, però més d'una vegada m'ha sorprés vore campionats de Billar de no sé quin poble, o enfrontament de padel entre no se quins "pijos", o campionats de hípica entre no sé quins altres "esportistes" (?). Tot açò amb tot el respecte a estos, però la Pilota ja està farta de vore com se li perd tot el respecte donant preferencies a esports que tenen poca implantació o que directament són deconeguts ací. Volem una explicació raonable i unes disculpes.

Però no els aficionats som els únics perjudicats d'aquest aparheith, hi ha moltes empreses que inverteixen el publicitat a la pilota pel fet d'apareixer a la TV tots els diumenges i compta amb una nombrosa llista de segudors incondicionals. Frediesport, l'agència publicitària que fa posible l'existència dels sponsors segurament no li haurà agradat gens el que la pseudo-televisió aquesta ha fet. I també alguna cosa a dir tindrà la Federació de Pilota que segons les informacions té signats alguns convenis per a la transmissió i difusió d'unes partides determinades de Pilota Valenciana.

1 Comments:

At 12:33 p. m., Anonymous Anònim said...

Tens tota la raó. L'emisió en directe de la final individual, tal i com pensavem molts, no més una ilusió.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home