diumenge, de maig 21, 2006

Punt 2 aposta per la joventut

El segon canal de la televisió autònomica, Punt 2, ja porta uns quans diumenges transmetent per a tots el valencians i valencianes les partides que s'estan disputant del Lliga Caixa Popular d'Escala i Corda. Aquest trofeu de joves promeses s'ha programat des de l'empresa ValNet simultàniament al del Individual Bancaixa i la televisió pública ha apostat clarament per a aquesta competició de menor rang però de vital importància per al nostre esport nacional.
La decisió de Punt 2 ha estat arriscada ja que la càtedra prefereix vore partides de professionals on la qualitat està més o menys garantida, però el gran nivell de joc mostrat per les joves figures de la pilota valenciana no ha deixat ningú indiferent. Huí, al trinquet de Llíria (Camp de Túria), s'ha jugat la final de la Lliga Caixa Popular on s'enfrontaven Fran i Àlvaro contra Pasqual, César i Jose que ha acabat amb la victòria de la parella roja (60 per 50) després de més de dues hores de magnifiques pilotades. La victòria del jugador de Godelleta el converteix en triple campió de la Lliga però ja s'escolten veus (ja abans de la partida de huí) que demanen una major presència dels joves que en aquest tipus de competició acaben mostrant la seua professionalitat i per això és d'agrair que la televisió valenciana aposte per la Lliga Caixa Popular i pels jugadors joves.
Enhorabona als finalistes, als campions, a Caixa Popular, a Punt 2 i a la pilota en general!!

1 Comments:

At 6:00 p. m., Anonymous Anònim said...

Yo estic molt content de que en C9 es televisen les partides dels més jóvens pero trobe que més que una política encertada de la televisió pública valenciana, és el resultat de la firma del conveni entre la FPV i C9 per a oferir totes les finals federatives.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home