dijous, d’abril 20, 2006

Miguel, Grau i Jesus s'enporten el Trofeu Vidal al Trinquet de Guadassuar (Ribera Alta)

La vesprada d'ahir dimecres semblava la de la final del Circuit, els aficionats foren puntuals a la cita i varen omplir de gom a gom el trinquet de Guadassuar. Les cameres de La 2-TVE tampoc podien perdres l'espectacle que els 6 jugadors oferiren a la càtedra i que el dilluns emitiran per a tots els qui no podereu acostar-se a l'olla expres en que es va convertir el recinte ja a l'hora del café.
A la mitja part, entre espectacle i espectacle, un cantant va animar la vetlada amb uns (sense qualificatius) P.D. en homenatge a la Pilota Valenciana (mp3) i a l'empresa organitzadora (Vidal Tiendas Multiprecio) que a la fi va fer una "convidaeta" degustació a tots els assitents.






Resultats de la vesprada d'ahir:
Mezquita, Sarasol II i Canari contra León, Dani i Oñate 60 per 45
Àlvaro, Tato i Pigat III contra Miguel, Grau i Jesús 40 per 60

Classificació:
  1. Miguel, Grau i Jesús
  2. Àlvaro, Tato i Pigat III
  3. Mezquita, Sarasol II i Canari
  4. León, Dani i Oñate
La primera partida, en la que es disputava el 3er i 4rt lloc, que enfrontava a Mezquita, Sarasol II i Canari amb León, Dani i Oñate fou un tira i afluixa on la professionalitat del rest de Vila-Real va ser apavullant. Del trio blau solament destacà Dani que no va estar acompanyat per un León molt irregular i un Oñate que no acaba de estar en forma. Sarasol II tampoc estigué massa fi però no desaprofità les oportunitats per a regalar a l'afició les seues palmes d'esquerra a l'aire impressionants. Cal dir que la partida començà amb l'arrancada dels blaus però prompte els de Mezquita es ficaren les piles per a guanyar la partida. Va estar entretenguda.

La partida final, començà a les 7 de la vesprada i la gent encara no tenia prou amb la partida que ja havia vist, volia més i els pilotaris no defraudaren, en concret Jesús que fou el millor sobre les lloses, però amb molta diferència. També destacà Grau que va fraguar la millor partida de la temporada amb les galeries prohibides (com li eixia la pilota de la mà, increïble!!). Els aficionats no poderem disfrutar amb Tato que semblava ausent ni amb Àlvaro que es desesperava amb unes errades no forçades que li feren perdre els nervis. En fi, la segona partida no va estar tan divertida com la primera però va pagar la pena vore-la per l'espectacularitat de Jesús i de Grau que varen estar insuperables.
No voldria acomiadar-me sense donar l'enhoranbona al Trinquet de Guadassuar, a Val Net i a Vidal per l'organització d'aquest trofeu, que espere que continue l'any que ve per a que pogam disfrutar tots de la bona pilota.


2 Comments:

At 5:59 p. m., Blogger Tagarinet said...

Fenomenal crònica. anem fent penya...

 
At 6:05 p. m., Blogger Cagandanes said...

gràcies

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home