dissabte, d’abril 01, 2006

El primer Trofeu Miragolf d'Escala i Corda ofereix un gran espectacle al Trinquet Eusebio de Sueca (Ribera Baixa)





El Trofeu Miragolf de parelles no ompli el trinquet de gent, però sí d'emoció i bon joc. La parella formada per León i Solaz s'ha impossat a la de Núñez i Tato per un joc de diferència després de remontar un 40 per 25. el resultat final ha estat de 60 per 55.


La partida disputada hui al Trinquet de Sueca ha estat de poder a poder, on tots els jugadors han golpetjat en gana i sense deixar perdre cap pilotada. Ha començat amb una hora de retràs però el joc oferida a pagat la pena. Primer els rojos han fet un 40 per 25 i la càtedra ha arribat a donar de 15 per a la parella de Núñez i Tato, però els blaus s'han refet ràpidament i han guanyat 3 jocs seguits (iguals a 40 en el marcador). A continuació els jocs s'han anat repartint equitativament a un equip a un altre fins que els rojos, capitanetjats per un Tato extraordinari han fet un 55 per 50 i un Val-Net (en el marcador parcial), però León i Solaz han tret el seu nervi i s'han fet en este joc i el següent guanyant així una partida que pintava a rojos.

Tato i León: els millors de la partida
L'afició, a priori, pensava que la partida la guanyaria la parella blava ja que els dos jugadors integrants no havien tingut un paper destacat en el recent Bancaixa i que, per tant estan més frescos i sencers, no pas el Tato que ve de guanyar la Lliga i podria notar-ho en el seu joc, però no ha estat així. el mitjer d'Altea a oferit un nivell igual o millor de l'oferit al Bancaixa, amb la seua palma infalible i segura. També cal destacar els rebots elegants que Núñez a tret del pouet amb la seua mà bona, l'esquerra.
León ha demostrat en aquesta partida que el que ha passat al Circuit ha estat un tropessada que tots en esta vida podem tindre i que continua siguent un rest de primerissima categoria. El de Genovés no s'ha cansat de buscar la careta de l'escala i el premi, encara que li ha costat molta suor, a sigut satisfactori. Personalment pense que Solaz ha esta el menys encertat dels quatre pilotaris que ValNet ens ha presentat huí al Trinquet Eusebio de Sueca.

Un marxador de molta categoria
No puc deixar passar el fet de que huí a Sueca estava el seleccionador nacional de Pilota Valenciana al terreny de joc, però no estava com a simple espectador sinò com a marxador. Aquest fet m'ha sobtat molt i opine que és negatiu per a la professionalitat que de la pilota s'espera i també negatiu per a ell com a seleccionador. Un tècnic com Pigat II mai pot mesclar-se en el món empresarial perquè pot ocorrer que els aficionats no pogam distingir quan esta fent fncions de tècnic esportiu o quan esta fent funcions d'empresari (trinqueter).

I Trofeu Miragolf
La partida de hui ha estat la tercera que es juga en aquest nou campionat per parelles organitzat per l'empresa ValNet S.L. Leon i Solaz es la primera que disputen i la victoria els dona continuita. Núñez i Tato ja guanyaren el passat dimecres a Mezquita i Grau al Trinquet Marina Baixa de Benidorm (60 per 30) i amb el resultat de huí hauràn d'esperar a la partida que diumenge vinent disputaran Leon i Solaz contra Mezquita i Grau a Benissa.



2 Comments:

At 10:19 a. m., Blogger Tagarinet said...

He agafat la crònica (copy-paste) per al meu foro. Si t'abellís posar-la tu allí, ho fas i jo esborre el meu post, perquè no hi haja duplicat.
Gràcies.

 
At 12:59 p. m., Blogger Cagandanes said...

Així va be Tagarinet
http://www.tagarinet.com/foro/index.php?topic=106.0

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home