divendres, de març 31, 2006

Webs de Pilota II

La web de l'empresa ValNet.SL no s'ha renovat des del mateix dia en que es va penjar. La secció de jugadors, trinquets i classificació encara es troba en procés de construcció.


La pàgina oficial de ValNet (www.valnetpilota.com) és una pàgina fantasma on la notícia de la presentació de l'empresa al complexe de la Petxina de la ciutat de València encara es troba a la portada com si el món de la pilota no haguera oferit més noticies importants. Açò contradiu al text que defineix la web a la mateixa, on es pot llegir que "ací podrà trobar les últimes noticies de pilota valencana". A continuació es pot llegir que a la secció de Calendari Esportiu es podra consultar quina és l'agenda dels aconteixements més pròxims i els resultats de les partides "al minut", però la sorpresa arriba quan pitjem sobre el botó per a accedir a esta secció i podem comprovar com ni hui ni cap dia dels 365 dies de l'any hi ha cap partida programa, informació totalment falsa. Més abaix, el text ens convida a gaudir de "l'extensa base de dades de jugadors i trinqueters" i el resultat ací és diferent, després d'un any de funcionament de ValNet.SL, encara aquesta secció està en construcció.

Des d'ací voldria fer una crida als webmasters d'aquesta web per a que s'ho curren una miqueta més i no deixar tota la feina bruta als aficionats, perquè sempre ens toca informar-nos per tercers. I si voleu completar la vostra important tasca de modernització del nostre esport no debeu mai deixar de banda l'aspecte informatiu, i menys amb aquest avantatge que ha suposat per a tots internet. Per cert, no hem cansaré mai de repetir la gran feina que esta portant a terme el mestre Tagarinet que des de s'ha casa a La Nucia i amb els seus col·laboradors esta donant més cobertura al nostre esport que qualsevol mitjà de comunicació amb els seus incomparables recursos (econòmics que no humans).

Salut i força.



2 Comments:

At 10:48 p. m., Blogger Tagarinet said...

Gràcies. Tots hem "picat peus" alguna vegada per la mancança d'informació.
Però Val Net és una empresa "privada" que fa el que vol i no està obligat a res i en qualsevol cas, sempre informarà de les seues activitats i no mai, d'allò que no li pertany.
Tanmateix no em cansaré de dir que la pròpia Federació de Pilota Valenciana, és el primer responsable d'aquesta mancança. Vergonyós!

 
At 12:57 a. m., Blogger Cagandanes said...

I tant que ValNet fa el que vol com a empresa privada, però es que no informa ni de les eues activitats i una empresa deuria aprofitar l'espai que té a internet per a fer-se publicitat el que també és vergonyós.

Gràcies a tu.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home