dissabte, de febrer 25, 2006

El trio de Vila-Real es classifica per a les finals del Bancaixa per tercer any consecutiu.

Ahir al trinquet Eusebio de Sueca, en un ambient extraordinari, es va poder gaudir d'una partida extraordinaria. El trio blau (Mezquita, Tato i Canari) varen superar a la parella revelació del circuit d'enguany (Miguel i Dani) en una diferència de 4 jocs (20 tants).

El resultat final fou de 60 per 40 a favor del trio blau, però les diferències que el marcador mostra no s'observaren al terreny de joc. Els tres jugadors rendiren al màxim nivell, però la compenetració de l'equip de Mezquita superava les magnifiques pegades de Miguel i Dani. La parella de Petrer no trobava el forat i semblava que la pilota no volia entrar al palquet de Sueca.

La partida començà amb la parella representant de Petrer al dau però Mezquita començà molt fort i els tres primers jocs s'els apuntà (30 per 15), semblava que tot estava dit i la càtedra no s'enganyava, donaven de 10. Però Dani començà a demostrar el tipus de jugador que és, 5 jocs seguits feren (40 per 30). A partir d'aquest moment, Mezquita no es va deixar ni un rebot, tots els tornava, Tato tampoc cometia cap errada i Canari estigué molt acertat. L'actuació de la parella no es pot desmereixer, pero amb aquest trio no es pot descuidar u.

Demà es decidirà qui s'enfronta a Mezquita, Tato i Canari, però tot fa pensar que serà el campió individual Alvaro i el seu company Pigat III. Ara que si el dia 5 de març, primera partida de la final al Zurdo de Gandia, el trio de Vila-Real està com ahir, ja pot espavilar Alvaro, Pigat III, Pedro, Grau o qui es fique per davant.