divendres, d’abril 21, 2006

Webs de pilota III

La web on Tagarinet ens informa a tots els internautes de totes les noticies relacionades en aquest meravellós món de la Pilota Valenciana, www.pilota.tagarinet.com, ha sofert una remodelació que la fa més còmoda i àgil. Els canvis, sustancialment consisteixen amb l'introducció d'un "menú temàtic" on totes les informacións aparegudes a la plana web s'organitzen per a fer més còmoda la visita a la web. A Tagarinet li agrada molt la crònica esportiva de les partides que veu i, per això, totes les partides que sovint disfruta en el trinquet que més a prop de s'ha casa està, el de Benidorm (Trinquet Marina Baixa), les narra i comenta en el seu espai. També fa un comentari a mode de resum setmanal on obri el seu camp de visió a tot el trritori valencià i a totes les activitats relacionades amb la pilota. El webmaster, amb la seua innata vocació de periodista, també fa públiques totes les notes de premsa que des de la Federació de Pilota Valenciana li passen donant un servei als aficionats.

Però un punt molt a favor que aquesta pàgina web té, sense dubte és la participació que brinda als lectors. Amb la última remodelació de www.pilota.tagarinet.com, s'incorporà el fòrum de participació un tothom pot aportar les seues cròniques, comentaris o romanços (com li agrada dir) per a que a continuació apareguen penjades a la portada de la web. En fi, com ja havia comentat en anteriors ocasions, aquesta web feta des del món amateur, des del món aficionat i sense cap altre interés que el de servir a una afició ansiada de dignitat per al seu esport nacional i a la nostra Pilota Valenciana, Tagarinet porta endavant una tasca imprescindible per a acostar a tots els valencians d'arreu del món tota la informació necessaria, amb rigor, crítica i totalment independent.

No voldria deixar passar l'ocasió per a dir que l'encarregat de la plana web ha estat un dels pioners a l'hora d'introduir les dades estadistiques a l'esport nacional valencià, donant suport així a les informacions i cròniques que transmet als lectors. Aquest fet és importantissim ja que mai ningú, al menys que jo sàpiga, havia fetes públiques unes estadístiques de les partides donant-li importància i rang professional al nostre joc. Si que es coneix el cas d'algun aficionat que havia intentat alguna vegada portar els seus pròpis "numeros" i així poder apostar quatre xavos als trinquets però sembla que el tal aficionat sortia sempre escaldat, i es que ja ho diuen per ahí, el que va al trinquet, al cap de l'any queda net.