dimecres, d’abril 26, 2006

L'hora de la reflexió de Soldado

Alberto Soldado, l'encarregat de la secció de pilota valenciana al diari Levante-EMV ha escrit hui una curta i encertada crítica a l'empresa ValNet que pel seu interés reproduisc a continuació.

L'hora de la reflexió
Aquella presentació de ValNet amb televió en directe, va inundar aquest esport d'esperança. Es tractava d'un suggestiu projecte que parlava de modernitat. Així es va dir perquè així es pensava. va contar ValNet amb tots els suports perquè la nova empresa anuciava també el sincer desig de aglutinar totes les forces. Ha passat el temps suficient per poder fer una valoració amb la serenitat i l'esperit crític al que estem obligats. Observem dubtes i absències de directrius i veu autoritzada, observem una inflació de tornejos superposats i una estranya política informativa que anuncia els cartells de l'Individual al temps de la presentació d'un nou torneig, que al seu torn coincideix amb un altre de promoció i altre que organitza el 33 per cent de l'empresa ... Massa per poder-ho digerir en un espai tan limitat com el que es reserva per a aquest esport. El dia a dia es sembla massa al d'abans, però amb menys pilotaris es joc. Algú, per favor, ha de posar ordre, jerarquitzar càrrecs, prioritzar calendaris, organitzar. Amb tot el respecte, ens vam jugar massa en aquesta bella il·lusió.

2 Comments:

At 12:15 a. m., Blogger Tagarinet said...

Sent-ho remor... algún tsunami s'apropa a les platges pilotaires.

 
At 3:33 p. m., Blogger Cagandanes said...

Pot ser, perquè el Soldado és tota una institució en este món tan complicat de la pilota valenciana. Crec que les crítiques són encertadíssimes i venen a confirmar el que des de la teua web i altres venen diguent-se de fa temps. A vore si els de Valnet ho pillen!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home