dimecres, de maig 17, 2006

L'Individual ja té finalistes



L'Individual Bancaixa ja arriba a la seua fase final i, la seua fase regular, ha passat quasi desapercebuda (al menys per a mi), ja que la televisió no ha emitit cap de les partides de les dues fases. La que deuria de ser la competició més esperada i espectacular de la pilota valenciana no té la repercusió que s'espera. Jo, ho reconec, sols he anat a una partida (la de Massamagrell on Mezquita guanyà a Pedro) però crec que els trinquets sí que han fet bones "taquilles" però encara crec que cal promocionar més el campionat.

Pel que fa al tema purament esportiu, a la fase final arriven els dos pilotaris que tots imaginavem i que en millor forma és troben en l'actualitat: Miguel i León que s'hauràn d'enfrontar al super-campió Àlvaro i a l'etern aspirant Genovés II que no es troba en la millor forma per la recent lesió que l'ha deixat apartat de les lloses del trinquet durant molts mesos. Miguel, el de Petrer (Vinalopó Mitjà), ha arribat a l'última fase un poc més fàcil que el seu company León ja que la partida que debia disputar contra Cervera li la donaren directament a Miguel per la lesió del veterà jugador d'Alacuas. Seguidament es va desfer de Mezquita el que li dona es passe a la final. León per contra ha jugat les dues partides que li pertocaven amb una gran solvència (segons els comentaris) i contra grans jugadors, primer contra Colau (guanyador de la primera fase de l'Individual) i després contra Víctor (gran reboter).

Així que la Fase final que comença despús-demà al Trinquet el Zurdo de Gandia però que encara no se sap on acabarà, ja que no s'ha fixat el lloc on es disputarà encara que en tots els llocs diuen que serà al desmantellat Trinquet de Sagunt (Camp de Morvedre). Cal dir que aquesta última fase es jugarà a mode de lliga, on cada partida guanyada valdrà 3 punts i qui arribe als 50 tants sumarà 1 punt. I el calendari ha quedat confeccionat de la següent manera: