dijous, de juny 01, 2006

I a Tato que li passa?

El dimarts passat (30/5/06) aquesta noticia apareixia a la web de ValNet:
Expedient disciplinari a Tato

Val Net ha decidit apartar de la competició a Jaume Morales Moltó "Tato". Donat el seu comportament de cara als jutges, delegats, i sobretot l'aficionat, en les darreres partides, es suspén en 15 dies al jugador d'Altea per a que reflexione.
S'ha pres la decisió després de que el consell d'administració de Val Net haja valorat l'actuació del jugador en les diverses partides al llarg de la temporada on el seu comportament no ha sigut acceptable. Només se l'aparta de la competició apercibint-lo públicament i obrint expedient disciplinar, en base a l'aplicació al reglament del Règim Intern de Val Net.

Al cap de dos dies, exactament huí mateix, podiem llegir a la mateixa web el final del culebró en llenguatge futbolístic:
Tato reapareixerà el dia 9 a Algemesí

La reunió celebrada aquest matí a Gandia entre Val Net i el jugador d'Altea "Tato", aquest ha reconegut el seu error, fent promesa de no repetir aquesta actitud, acordant l'empresa que el jugador reaparega el pròxim 9 de juny al Trinquet d'Algemesí. La reunió ha transcorregut en un ambient de total cordialitat entre les dues parts, esperant que prompte reaparega el millor Tato.

Si voleu saber que va passar per a que Tato haja sigut expulsat temporalment de l'empresa podeu vore aquesta crònica de Tagarinet.