dissabte, de maig 27, 2006

Àlvaro a la final

Trista partida la de huí al Trinquet de Pelaio del Cap i Casal. Els aficionats han omplit les escales amb l'esperança de vore a un Genovés II totalment recuperat de la seua lesió i amb ganes de ficar-ho dificil a la figura actual després de la imatge donada el divendres passat a Gandia. Però Àlvaro solament li ha deixat fer dos jocs (60 per 20) i els aficionats ens hem tornat cap a casa despagats per la decepcionant actuació de Josep Cabanes (Genovés II) a la mateixa vegada que reafirmats amb l'idea de que per a guanyar al de Faura al "mà a mà", cal fer alguna cosa més que passar les pilotes per dalt corda.
L'afició animava al Genovés II (amb un sèquit de fans engrescadors) i no feia justicia amb Àlvaro encara que al final de l'envit tots han sabut reconeixer la mestria d'aquest amb una ovació que l'esquerrà ha sabut agraïr.
Després del resutat de huí, la classificació col·loca a Àlvaro a la final del dia 11 de juny a Sagunt i a Genovés II per a jugar la final de consolació el mateix dia a l'espera de saber qui és el seu contrincant, que se sabrà el dimecres a Guadassuar a la partida entre Miguel (3 punts) i León (cap).
Cal destacar una cosa que encara referma més el fet de que Àlvaro és el millor jugador del mà a mà. Tant en la primera partida de la fase final (jugà contra León) com en aquesta de huí, el mestre de Faura a deixat als seus contrincants amb 20 punts. Solament li queda disputar la partida contra Miguel en Sueca el divendres que ve on podrem saber en quin nivell es troba el qui alguns consideren la revelació d'enguany en els trinquets, Miguel de Petrer.
Genovés II, que matemàticament està fora de les finals, jugarà a el dissabte en Pedreguer on decidirà si el seu veí León deu jugar contrà el campió o si es reparteixen entre genovesos el tercer i quart lloc.

2 Comments:

At 11:10 p. m., Blogger Tagarinet said...

Genovés no tenia que haver jugat. Els metges li recomanaren que deixara la competició després de la partida contra Miguel i ell s'encabotà en voler acabar la competició, malgrat no estar bé i patir dolors. Val Net no deuria consentir-ho, assabentat del perill per a l'escalater del Genovés.

 
At 1:51 a. m., Blogger Cagandanes said...

No sabia res, però eske el "xiquet" no estava per a jugar

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home