diumenge, de novembre 05, 2006

El Circuit Bancaixa presentat

Enguany, Val Net, l'encarregada de l'organitzacio de la competicio mes esperada de l'any, el Circuit Professional d'Escala i Corda-Bancaixa, ha programat una lliga caracteritzada per la continuitat en la mecanica de competecio respecte a l'any passat (amb dues fases eliminatories i una fase final a tres partides), pero amb importants canvis pel que fa als equips participants, ja que cap formacio repetira components.


Cal destacar la nova incorporacio al circuit com a jugador titular de Colau, que formara un equip en trio representant a Alcasser. Tambe destaca la desaparicio del trio que ve guanyant les ultimes edicions (Mezquita, Tato i Canari) que s'ha desfet per la inoportuna lesio del punter de Rafelbunyol. L'empresa a desidit recompondre la formacio de Vila-Real que continuara estant liderada per l'escalater local acompanyat dels (tambe) veterans il·lustres Sarasol II i Oñate. Tato intentara revalidar formant parella amb el sempre aspirant a tot Alvaro (sempre fa bones actuacions en el Bancaixa, siga amb el company que siga, amb Tino, amb Pigat III, etc.).

Sembla, que la composicio d'enguany esta bastant compensada, amb potentissimes parelles formades per rests ja habituats a jugar amb un pilotari solament per davant (Alvaro, Genoves II, Miguel i Leon) i per mitgers que han deixat els trios de l'any passat per a acompanyar als liders (Tato, Grau i Solaz). Els trios tambe semblen ser competitius. Com ja hem dit, el de Vila-Real amb Mezquita al capdavant que te el repte de revalidar el titol. Colau i Jesus que desprenen molta il·lusio, joventut i potencia, i a mes comptaran amb l'experiencia d'un Pigat III que amb la seua magnifica actuacio al passat Bancaixa, ValNet confia molt amb ell. Els trios de Valencia i Pedreguer, a priori, semblen els mes fluixos, amb pilotaris com Victor, Melchor i Salva, que necessiten acrediatra-se en la principal competicio de la Pilota Valenciana. Tino, Nuñez i Felix (campions en edicions passades) acompanyaran als seus respectius companys i de segur lluitaran per donar un bon espectacle i fer gaudir als aficionats.

Un altre aspecte a destacar, es l'absencia d'un jugador que, sembla encara no a arribat a la cuspide de la professionalitat per raons extranyes, i que a finals d'estiu va protagonitzar un petit conflicte amb l'empresa que li paga, estic parlant de Soro III, que enguany tampoc jugara el Circuit. Altres pilotaris que tampoc el disputaran, i que ha diferencia del de Massamagrell, si que ho han fet en edicions passades, com Pedro i Cervera, o altres com Adrian I, Adrian II i Raul II. Tots en la nomina de ValNet SL.


El calendari de la primera fase, el que ja esta fixat, esta molt apretat, amb 28 partides durant dos mesos (del 22 de Novembre al 21 de Gener), el que significa que hi hauran partides tots els dies o, almenys cada dos, amb la parada obligatoria per les vacances de nadal. El Bancaixa repartira pilota per gairebe tota la nostra geografia, ja que les partides es jugaran a molts trinquets. Als que habitualment oferixen partides del Circuit (Pelaio, Guadassuar, Sueca, L'Eliana, Massamagrell, Petrer, Benidorm, Pedreguer o Alcasser) tambe caldra sumar altres (Bellreguard, Sagunt i Gandia) pero tambe lamentar la no participacio de uns quants (Carcaixent, Benissa, Denia o Alginet).

Desitjant molta sort a tots els equips i que els aficionats poguem gaudir de bona Pilota: BON BANCAIXA!!

Va de Bo!!!!

2 Comments:

At 4:31 p. m., Anonymous Anònim said...

NO SE ENTIENDE COMO NO HAN CONTADO ESTE AÑO CON PELOTARIS DE LA CATEGORIA DE PEDRO O ADRIAN(SUECA) PARA JUGAR EN EL CIRCUIT BANCAIXA.ME PODRIAN EXPLICAR POR FAVOR, FREDI,RIBERA Y COMPAÑIA. ¿EN QUE SE HAN BASADO PARA NO PONERLOS Y SI PONER A COLAU,NUÑEZ Y VICTOR ? SI SE HAN BASADO EN ALGO CLARO.ES UNA DUDA MUY GRANDE QUE TENGO.OS RUEGO ME CONTESTE ALGUNA PERSONA DE VAL NET,SINO ADMITO RESPUESTAS DE PERSONAS AJENAS A ESTA EMPRESA, SIEMPRE Y CUANDO SEAN CONTESTACIONES COHERENTES Y CON FUNDAMENTO.MUCHAS GRACIAS.

 
At 11:33 a. m., Anonymous Anònim said...

Jo estic en tu Anónim.Voldria una contestació tambe a la mateixa pregunta,Qui pot dir alguna cosa sobre este tema? salutacions.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home