dijous, d’octubre 26, 2006

El dimecres, el Pelaio per als cadets

Des de finals d'Octubre fins a principis de Gener de l'any que ve, la Federacio de Pilota Valenciana amb el patrocini de Caixa Popular ha organitzat una Lliga Cadet Caixa Popular que es disputara a les lloses de la catedral: el Trinquet de Pelaio (Valencia). En aquest torneig participen els alumnes de les Escoles de Tecnificacio de la Federacio i dona l'oportunitat als asidus al trinquet de la capital disfrutar un dia mes a la setmana de la millor Pilota Valenciana. Arturo Tuzon (empresari i propietari del Trinquet) obri el resinte per a als xiquets, dotant-los d'unes bones instal·lacions amb unes especials caracteristiques que sense cap mena de dubte enriquiran la formacio dels joves pilotaris i, a la mateixa vegada, els assitents podran comprovar que el futur de la Pilota esta assegurat. Les dimensions del trinquet i la fama de tindre una catedra molt exigent, ajudara a la maduracio dels cadets.



En aquesta Lliga, de ben segur, podrem vore colpetjar la pilota a joves que en un futur proxim seran els successors de les actuals figures. Destaquen pilotaris que, encara que son joves, ja prenen algun renom entre els aficionats, com: Vicent de Moncofa, Adria de Quart, Manel de Meliana, Patri de Xilxes, Nacho de Massamagrell, Emilio de Godelleta, Victor II (nebot de Victor) de Valencia, Puchol II (fill de Puchol) de Vinalesa o Ponce de Beniparrell. Molts d'aquestos pilotaris ja han alçat trofeus de diferent prestigi en les seues distintes categories: el Corte Ingles, el Lliga de Promocio de Caixa Popular, Interpobles, etc.



Podeu vore el calendari de partides, algunes fotos i l'historial d'alguns jugadors que participaran aci.

1 Comments:

At 12:33 p. m., Anonymous Anònim said...

Gràcies per fer l'intent sincer de parlar sobre això. Em sento molt forta sobre ell i li agradaria llegir més. Si està bé, ja que assolir la saviesa extra ampli, potser la ment que inclou articles addicionals similars a aquest amb més informació? Serà extraordinàriament útil i profitós per a mi i per als meus amics.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home