dimarts, de novembre 28, 2006

Miguel i Grau donen bones sensacions a Massamagrell

La partida del Bancaixa que hui es disputava al Trinquet Tio Pena de Massamagrell (l'Horta Nord) ha alçat molta espectacio (s'han cobert el 80% de les places del recinte) pero a partida s'ha resolt amb escasos 45 minuts. S'enfrontaven dues parelles que al public agraden: Genoves II i Solaz contra Miguel i Grau. Els pronostics donaven com a vencedora a la parella representant de Benidorm, pero al remat, els prenedors s'han endut el gat a l'aigua i la parella de Petrer a guanyat els seus primers 3 punts en esta edicio de la Lliga Professional d'Escala i Corda amb un resultat de 60 per 40.




S'han vist alguns quinzes llargs i bones pilotades de tots quatre pilotaris, pero Genoves II encara no ha trobat la regularitat que alguns creien ja recuperada despres de la victoria davant Alvaro la setmana passada. Grau a fet una partida extraordinaria amb una pilota que combinava una potencia (caracteristica del jugador de Valencia) i una col·locacio milimetrica que feia impossible que els contraris la passaren per dalt corda. Miguel ha tornat a demostrar que te una caiguda d'escala mortifera i un rebot super segur. En canvi, el mitger Solaz no ha ratllat a l'altura, pero de ben segur, el seu equip augmentara el nivell de joc i podrem vore grans partides.

1 Comments:

At 1:46 p. m., Blogger Cagandanes said...

Disculpes. Al comentari de la partida parle de que va durar 45 minuts, cosa que no es deveres, ja que va durar una hora mes del que jo dic. Aquesta errada es deu a jo vaig arribar a les 16'45h al trinquet, un quart d'hora tard del que estava anunciat (per allo de les travesses, pero resulta que varen fer un canvi de l'hora de començament i hem vaig perdre mes de mitja partida. Les raons d'aquest canvi son les insuficients instal·lacions dels Trinquet Tio Pena de Massamagrell que no compta amb una il·luminacio artificial el que impideix jugar sense llum. Traeu conclusions vosaltres!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home